tiistai 26. tammikuuta 2010

Mira menneisyydessä osa 1: Vautsi! Elviksen prätkäää

Tervetuloa seuraamaan menneisyyttäni. Viikottaisella palstalla esittelen teille yhden kuvan kerrallaan vuosien takaa, ja yritän selvittää sekä itselleni että teille lukijoilleni, mitä mielessäni on oikein liikkunut! Hauskoja hetkiä!

Vuosi 2000... Äänekoski vitutti niin paljon, että päätettiin lähteä äipän kanssa nollaamaan stressitason lisäksi tilin saldo Miami Beachille, vaikka edellisestä Ameriikan matkasta ei ollut kulunut vielä vuottakaan. Reissua seurasikin muutto takaisin Tampereelle, koska suurten Yhdysvaltojen jälkeen ei ollut enää paluuta pieneen kaupunkiin, vaan tarvittiin massiivisempi kylä ympärille.

Vautsi! Elviksen prätkäää

Kuvassa olen Miamin, muistaakseni ihan Miamin eikä Miami Beachin, Hard Rock Caféssa, sillä rokkimimmihän olin jo tuolloin. Kietaisuhameet ja kukkakuosi oli kova sana, tai sitten ei, mutta kivasti vilvoitti palaneita kinttuja. Grillasin rannalla puolessa tunnissa ihoni niin rakkuloille, että oli pakko ostaa hieno matkamuistopaita, joka käytännöllisesti myös suojasi lisäpalamiselta. Lenkkarit, tilava vyölaukku ja Adidas-lippis korostavat valitsemaani käytännöllisyyden linjaa.

Yksityiskohdista haluaisin nostaa esille goottimanikyyrin, jonka kävin ottamassa paikallisessa salongissa. Valitsin pisimmät mahdolliset tekokynnet, mustan kynsilakan ja terävät reunat.

Uskokaa tai älkää, minua kysyttiin myös malliksi tuolla reissulla. Olinhan pitkä ikäisekseni eli saman pituinen kuin nyt. Innostuin kovasti mallin urasta Jenkkilässä, mutta äiti muistutti pitkästä työmatkasta. Mielestäni Jyväskylä-Miami ei ollut kovinkaan paha työmatka työn koleuteen nähden. Loppu onkin historiaa, ja Google varmasti auttaa, kun etsitte tietoa Floridan viileimmästä skandinaavisesta varhaisteinihuippumallista...



Nähdään seuraavan kerran ensi viikoilla uuden kuvan ja tarinan merkeissä!