tiistai 15. kesäkuuta 2010

Simply the Vest

Holamos! Ei olla kuolleita eikä olla hylätty blogia. Meikämandoliini on asuskellut 1,5 kuukautta ilman Internetiä, ja tänään se netittömyys viimein päättyi! Muiden puolesta en voi puhua, mutta eräs Maija ainakin lupasi pureutua taas asiaan, kun pääsykokeet on ohi. Ja ohihan ne on!

Olen kevään mittaan askarrellutpaskarrellut enemmän ja vähemmän. Suurin osa luomuksista on pulpunnut nostalgian nostattamasta inspiraatiosta, jota itsen ja muiden muuttaminen on ruokkinut kuin pata, josta ei ruoka koskaan lopu.

Meitsin menneisyyspalstalta on käynyt ilmi, että olin yläasteen alussa jonkinlainen punkkimimmi. Mielestäni olin sataprosenttisen aito crusti, muiden mielestä tekopunk - ja täytyy nyt itsekin epäillä omaa autenttisuutta ainakin löytämäni niittirotsin perusteella. Aika oli selvästi kullannut muistot katu-uskottavuudesta, joten otin vanhat niitit ja pätsit uuteen käyttöön.

Tarvittiin vain UFFista eurolla ostettu kalastus-/safariliivi kokoa 130 cm sekä 13-vuotiaana Europehousen tekonahkatakista tehty niittirotsi...

IMG_0219

IMG_3528

...ja lopputulos näyttää tältä:
IMG_3551
haikeana katselen ulos ja toivon että poutapilvet väistyisivät auringon edestä

Yxityiskohtii:
IMG_3534

IMG_3537

IMG_3543

Samaiselta tyylikaudeltani tutut kloriittifarkut muuntautuivat vuoteen 2010. Tarvittiin huonolta näyttäneet huononmalliset farkut, sakset ja kloriittia. Mustapohjaisista sortseista tuli kehuja satunnaisilta vastaantulijoilta sekä jopa muotisuunnittelijataholta, joten päätin askarrella kesäksi toisetkin.

IMG_3547

Eikä tässä vielä kaikki. Angstiset teinimusatkin oon päivittäny oikeelle vuosikymmenelle, ja tämän hetken suosikki post-teiniangstirock kuulostaa seuraavalta:


Japandroids - Darkness on the Edge of Gastown

ps. 2001 oli oikeet lävärit, mut tässä nostalgiapuuskassa tyydyin feikkiin...
mirror mirror on the wall