maanantai 30. marraskuuta 2009

man in the mirror

Haluatko tietää, miltä muodikkaat pojat näyttävät ensi vuonna? Jos oot mies tai hiiri niin tässä pari muotivinkkiä, joilla saa tytöt muutumaan vahaksi käsissä ensi kesänä tai miksei jo aiemminkin. Jos olet seurusteleva naishenkilö, niin nämä ovat vinkkejä siihen, miten sinun tulee pakottaa miehesi pukeutumaan vuonna 2k10.

Vaihtoehtoja on kaksi.


Joensuu 1685
Miehen vaatekaapista tulee löytyä iso vaaleansininen farkkupusero. Oikeaa farkkukangasta sen ei tarvitse olla, ja parempi onkin, jos ei olekaan vaan pelkkä farkkukuosi passaa vallan mainiosti. Fashitionissa oltiin sikäli tässäkin asiassa taas muodin edelläkävijöitä, että kuvaukseen sopiva farkkupaita löytyi jo aiemmin syksyllä Forssasta, ja myös Elina on puhunut aiheesta aiemmin.

IMG_9616

Jos ei farkunväri kuontalollesi sovi voit aina jäljitellä John Lennonin ja muiden ituhippien tyyliä, ja sotkea mukaan vielä mahdollisimman ristiriitaisesti skinhead-pukeutumista. Vaaleat runopoikapaidat, rukousnauhat, pitkät hiukset, ristit kaulassa (Antti Asplund ei käy), pyöreät (feikki)silmälasit korostuvat erinomaisesti mustien maihinnousukenkien ja tiukkojen pillifarkkujen kanssa.

Joensuu 1685


Älä pelkää jäljitellä valtavirtaisestikaan tunnettujen ikonien tyyliä. Miksi tyytyisisit imagonrakentamisessasi viittaamaan vain indie rock-tähtiin tai katumuotisivustoihin? Voit ihan huoletta astua vähän isompiinkin saappaisiin hakemalla ajatonta inspiraatiota esimerkiksi Jeesukselta tai Buddhalta


(sori Mira että kysymättä postaustasi sotken, oli pakko lisätä tämä Maijan kommentoima kuva tähän vielä kun oli niiin osuva t.Elina)

Jos haluaa olla oikein uskalias voi kokeilla esimerkiksi punaista farkkukuosia tai yrittää em. kaavan mukaisesti sotkea muita musiikkijohdannaisia pukeutumistyylejä.

Joensuu 1685

Malleina ihanat Joensuu 1685:n Joensuut, joiden voi ennustaa olevan taas ensi vuoden muodikkain juttu ja NME jatkaa bändin kehumista ja sittenpä vasta onkin syytä totella yllämainittuja ohjeita.

Loppuun olisin laittanut Beckin videon, sillä siinä vasta mies joka on aina tyylikäs, mutta eipä ollu upottaminen sallittua ja tyylikkäät Klaxonsitkin on Universalilla ja Princeltä ei löytynyt aiheeseen sopivia videoita niin tässäpä sitten neljäs miestyyli-ikoni:

13 kommenttia:

  1. LIKES, totta 100%!
    sellainen look on ikäänkuin henkistyneempi versio ruotsigigolosta

    pukeudun näin välillä vaikka olenkin nainen, onkse väärin, mielipiteitä?

    vielä yksi referenssi aiheeseen: john lennon, tietenkin! http://www.obituary.cc/photos/fallen/john_lennon.jpg

    VastaaPoista
  2. hiven bruce springsteeniäkin on ilmassa, im on firee

    VastaaPoista
  3. mieleen tuli myös http://healmenow.files.wordpress.com/2008/03/jesus-lives.jpg

    VastaaPoista
  4. Hyviä tyyli-idoleita kaikki!

    Elina, on ok pukeutua miesten muodin mukaisestikin naisenakin. Voithan aina esimerkiksi tasa-arvoon vedota. Lisäksi nämä trendikkäät vaatteet näyttävät ylläsi erilaisilta, kun ottaa huomioon vaikka "poikaystävän farkut" -trendivillityksen tai kauluspaidat naisilla.

    Itsekin inspiroidiuin tänään itse kirjoittamastani tekstistä ja heitin jalkaan punkkifarkut ja mummonpotkimismaiharit, mutta farkkupaita jäi vielä kaappiin odottamaan pölyn laskeutumista...

    VastaaPoista
  5. eiköhän toi kauluspaitahomma ole ollu trendikästä jo ehkä joskus 1,5 vuotta sitten... että sinänsä ette oo mitään suuria edelläkävijöitä forssapaitojenne kans :----D

    VastaaPoista
  6. oi mutta kyllähän kauluspaita on paljon kauemmin kuin 1,5 vuotta ollut tulilla! minun ja wikipedian käsityksen mukaan se pamahti trendien kärkijoukkoon jo 1800-luvun puolella :----)))) eli ei se edelläkäynti vaan lähtöruutuun palaaminen, rakas anonyymi.

    VastaaPoista
  7. ja toim. huom. farkkuisia forssapaitoja on vain yksi ja se on miralla... EI PIDÄ YLEISTÄÄ??? vai pitäälö?? mielipiteitä??

    VastaaPoista
  8. tää postaus villitsee mua kommentoimaan

    VastaaPoista
  9. Eiku onhan Elinallakin heiii???? Mun mielestä tätä ei pitäis joutuu selitteleen, että kirjoitustyyli on osittain sarkastista (eikö se nyt tästäkin tekstistä käy ilmi c'mon), ja jos sanotaan että ollaan muodin edelläkävijöitä, sitä ei ehkä pidä ottaa ihan sellaisenaan. Mitäs tässä muodista muutenkaan oikeesti tiedetään, kunhan leikitään tietävämme.

    VastaaPoista
  10. Mulla on ainakin ollut useita farkkupaitoja jo viisivuotiaasta lähtein, se on vähänku pikkumusta

    VastaaPoista
  11. niin ja mikä tää sarasmijuttu nyt oikein oli? eikö me pidetäkään tätä blogia tosissamme häh? missä oikeus ja vakavastiotettavuus ja tasa-arvo JA miksei kukaan koskaan kerro mulle mitään?? kiva kun ite päivittää tosissaan ja sitten gimmat vaan lyö homman ihan ranttaliks?

    VastaaPoista
  12. Joo siis piti tietty lisätä et puhun omasta puolestani vaan.. Koska muodista en mitään tiedä enkä muiden motiiveistakaan enkä oikeestaan ylipäätänsä mistään muustakaan yhtään mitään paitsi ihan vähä kaikesta kuitenkin, pätemistä kaikki vaan ja asiat on moniulotteisia, kaikki liittyy kaikkeen ja kaksipuoleinen miekka ja kolikko.

    Elina, hyvin sanottu. Lenkkarit on mun korkkarit ja kuitenkin korkkareitakin käytän.

    VastaaPoista