tiistai 24. marraskuuta 2009

Tulossa: burn-out ja vatsahaava

Eilen elämä oli yhtä helvettiä. Tänään asiat tuntuvat jo hieman helpommilta, mutta olen aivan varmasti vielä jonkinasteisessa kiirastulessa käristymässä.

Koulu stressaa. Tutkimustutkimustutkimus, analyysi, tulkinta, johtopäätökset, aineiston erittely, luokittelu, seminaariesitys, opponointi, kirjatentit, luentotentit, luentopäiväkirjat, ryhmätyöt, harjoitustyöt jne.  Tekemistä on niin paljon etten edes luennoille ehdi (töistä puhumattakaan) ja tätä kautta olen ikuisessa oravanpyörässä.

No en ikuisessa, huomenna asiat helpottuvat hetkeksi (perjantaihin asti). Huomenna sänkyäni ei enää peitä paperimeri, ei tarvitse minun enään uiskennella papereiden seassa.

Koulu imee persettä aka School suxxx ass

Onko sellaista koulua, joka ei vaadi opiskelijaltaan jatkuvia burn-outin helvetissä loppuunpalamiseen johdattelevia ponnisteluja? Jos on, vinkatkaa.

Niin, kouluun asti en tosin ole viime päivinä ehtinyt. Olen kotoa käsin opiskellut. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä ettenkö huoliteltu ja edustava olisi ollut näinä ankeina päivinäkin.

Kotikoulu-look

  • Pipo joltain kirpparilta, 2e ehkä
  • Lasit jostain kiinakaupasta Milanosta, 5 e eikä ne kyllä näytä oranssi- tai keltalinssisiltä missään muualla kuin tässä kuvassa
  • Villapaita, UFF 2e
  • Kivipestyt farkkuhaaremihousut, Bershka 39,95e oikeesti mutta epähuomiossa sainkin hintaan 14,95e enkä mennyt valittamaan koska budjettini olisi ollut pyöreä nolla loppukuuksi tuon ostoksen jälkeen. Sain ostettuu sit ruokaa.
  • Vanhan koulun lenkkarit Tukholmasta second hand -liikkeestä 100 kr
Taas päden hyvillä löydöillä ja halvoilla hinnoilla.

Home schooled

Kahvi maistuu.
Terveisiä kahvia juovalle kämppikselleni: kiitti et oot ostanut sitä lisää.
Muille terveisiä: aloittakaa kouluhommat ajoissa eikä esimerkiksi toisena opiskeluvuonna.

Justice - Stress

JUSTICE | MySpace-musiikkivideot

1 kommentti:

  1. i feel u, papereiden sea ja *sTrEsS* onneksi ensi viikolla kaikki on toisin kunnes taas joutuu pari viikkoa tuskailemaan tenttien seassaaa... niin siisti paita!

    VastaaPoista