torstai 26. marraskuuta 2009

Myrsky tyynen edellä

Kaikkihan varmasti jo tietää, että huomenna on Älä osta mitään -päivä. Minäkin tiedostin sen ja kävin tänään shoppailemassa enemmän kuin yleensä koko kuukauden aikana. Vaikka päivän tarkoituksena taitais kuitenkin olla turhien ostosten kyseenalaistaminen.... Huomisen puolella pärähtää myös blogiin jotain suurta, aiheeseen liittyvää...

Tänään on ollut varastoon ostamisen lisäksi suuri aikaansaamisen ja innovatiivisuuden päivä. Bloggaan nyt, koska on pakko pitää pieni tauko remontti- ja sisustushommista. Olen siirrellyt kirjahyllyjä, sohvaa, sänkyä ym. kengissä, joissa on 12 senttiä pidentävät korot, harjoitellakseni. En oikeastaan koskaan käyttänyt korkokenkiä. Ellei laskea niitä Spice Girls -aikoja, jolloin jalassa oli aina paksupohjaiset kengät. Silloin ajattelin etten voi ikinä kävellä 'normaaleilla' kengillä.

Valkoiset korkkarit
Tässä ne ovat. 15 euroa Mekasta.

Koska kenkien väri sai minut epävarmemmaksi kuin korkeat korot, oli pakko ostaa myös samanvärinen laukku.
Valkoinen laukku
Tästä ei oikein kokoa hahmota, mutta sisässä on toinen ylläolevista kengistä.

Kaupasta lähtöä tehdessäni bongasin vielä buutsit, joita olen pitkään kaivannut elämääni. Ennen niitä spaissariaikoja mulla oli aina jalassa nahkaiset buutsit...
Bootsit
... jonkinlainen juurille palaamisen päivä siis myös.

Tulevaan ostamattomuuskoitokseen kävin valmistautumassa Stockmannin exclusive-asiakaspäivillä näin:
Vegaanihommat

Ja koska shoppailu on tunnetusti raskasta puuhaa, alkoi nälkä kurnia ja suuntasin hakemaan vegaanista mättöä Wok wokista. Siellä törmäsin kahteen viime sunnuntaina BB-talosta häädettyyn nuoreen asukkaaseen. Siihen liittyi myös eräs yliluonnollinen kokemus, jonka säästän suljetulle livejournalilleni pahimpien naurujen ehkäisemiseksi.
Wok Wok

Viime päivinä on ollut tosi vahva Ceebrolistics-fiilis. Huomenna oiskin muuan Michael Black Electron keikka Vastavirta-klubilla. Saas nähdä, voinko sen verran olla äommailematta että pääsylipun verran käyttäisin rahojani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti