maanantai 15. helmikuuta 2010

Q&A

Viime viikkojen perusteella blogosfäärissä on nyt muotia esitellä avainsanoja, joilla ihmiset ovat päätyneet blogiin ja naureskella vähän päälle, että mitä helkkaria. Me emme ole muita huonompia, myös tähän blogiin on tosiaan päädytty hakusanoilla, joista emme ole kirjoittaneet... vielä.

Jotteivät etsiskelijät suotta joudu pettymään epäsopiviin hakutuloksiin ja jottei vanha kansanviisaus siitä kuinka etsivä löytää menetä paikkansapitävyyttään, on nyt aika korjata virhe ja antaa jo etsityille + syystä tai toisesta tähän blogiin johtaneille hakutuloksille vastineensa.

tosiystävä huonot puolet
- tuntee sinut liian hyvin ja on toisinaan enemmän oikeassa sinun asioidesi suhteen mitä olet itse (esim silloin kun olet tietoisesti tekemässä jotain mitä ei missään nimessä tehdä)
- ei jätä varaa kukaaneivälitämustaoonniinyksintässämaailmassa-tyyliselle angstailulle
- useampia tosiystäviä omistettaessa voi olla hankala päättää parasta kaveria esim ystäväkirjaa täyttäessä.

askartelu silmikko malli
Wikihowsta löytyy sangen passelit ohjeet. Jos valmis työnjälki kiinnostaa, niin Kuvis ja Askartelu-blogista löytyy rohkaisevia lopputuloksia - jos tokaluokkalaiset pystyivät siihen, niin kyllä sinäkin sitten, ehkä.

future haalarit
Menee vähän retrofuturistiseks, mutta:


bejeweled blitz, säännöt
Siirrä hiirellä timantteja vähintään kolmen timantin ryhmiin mahdollisimman nopeasti. Mitä suurempi ryhmä ja mitä nopeammin muodostettuna, sen enempi pisteitä.
Aikaa yksi minuutti.

new age uskonto my little pony
Kenties joku MLP-sarjaan kuuluva temaattinen keräilyharvinaisuus? Tai uusi poneja palvova uskontosuuntaus? ken tietää eikun siis my little pony.

tiukkojen pillifarkkujen ohje
nyrkkisääntö: jos veri ei kierrä, ovat farkut liian kireät.

mikko joensuu facebook 
profiili löytyy kätevämmin facebookin omasta hausta: http://www.facebook.com/profile.php?id=744144286

mistä saa flanellipaitoja 
Minä eli Maija en oo saanut mistään. Forssasta ja UFFilta oon kyllä ostanut.

erikoisempia bändipaitoja
erikoisempia verrattuna mihin?




nahkatakki 
..on päällysvaate, joka on aina muodissa. Se on takki, joka on tehty nahasta. Myös tekonahkatakkeja on, mutta niiden käyttöikä ja käyttöaika on lyhyempi kuin aidossa. Halpoja nahkatakkeja saa esim. UFFin tasarahapäiviltä jopa eurolla, ja kalliimpien merkkitakkien hinta pyörii sadoissa euroissa.

forssa hyvin pukeutuvat 
olet luultavasti törmännyt meihin Forssassa. Emme ole sieltä kotoisin, mutta tulemme pyörähtämään siellä tällä viikolla uudestaan. Jos haluat tavata, jätä kommenttia.

pohjaan palanut popkorni 
...on pahaa. Yritä ensi kerralla kypsentää sitä vähemmän. Kattila pois levyltä heti  kun poksahtelu laantuu tai pussi pois mikrosta, kun kolme minuuttia täyttyy.

mitä juustoa viinin kanssa 
minkä viinin kanssa? tarkemmin kiitos.

polaroid kertakäyttökamera
ai kertakäyttöinen polaroid-kamera? sellaisesta en ole kuullutkaan. tell me more, tell me more.

prätkähiiret fani piirustuksia
Biker Mice from Mars fanpic

sää 
kannattaa tsekata ne ensimmäiset hakutulokset, http://www.fmi.fi/ ja http://www.foreca.fi/Suomi/ennuste/1-3. Tampereen kiälessä myäs murresynonyymi sanalle "sinä".

vaatemerkki gt 
tarkoittanet Gina Tricotia. Monet leikkisästi lyhentävät sen gt:ksi. Jos aihehaku koski jotain tältä listalta löytyvää asiaa, emme valitettavasti osaa auttaa.

yhdyssana virhe 
jääkiekko maila, kaukosäädin teline, särkylääke mainos, tietokone pöytä, linja-auto kuski, lyijytäyte kynä, jääkaappi pakastin, vesiväri maalaus, elintarvike liike, kevytmaito juoma, pitopalvelu työ, täysjyvä leipä, pahoinvointi ongelma, ystävänpäivä lahja, yhteiskunta oppi, kansaneläke laitos, syntymäpäivä juhlat, monivalinta tehtävä, työhönotto haastattelu jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti