perjantai 13. elokuuta 2010

FLOW-pukeutumisopas + bingo

Taas on se aika vuodesta, kun Suvilahti täyttyy hyvistä bändeistä ja itsensä tiedostavasta yleisöstä. Kaupunkifestivaalille pukeudutaan näyttävämmin kuin keskellä peltoa järjestettäville festareille, koska se on mahdollista, kun ei tarvitse yöpyä leirintäalueella teltassa. Samalla pukeutumisesta tulee astetta haastavampaa, koska "se mitä on puhtaana/ kuivana/ mitä nyt sattuu oleen mukana" -kortti ei päde kaupunkiolosuhteissa.

Mitä siis laittaa päälle?

1. KOPIOI ESIINTYJÄN TYYLI
Flow'ssa esiintyy tänäkin vuonna näyttäviä artisteja, joilla on omaperäinen tyyli. Jos siis odotat lauantaina M.I.Aa eniten, mikset samantien näyttäisi muillekin sitä. Valitse siis mieluinen kuva artistista, ja kopioi sen asukokonaisuus mahdollisimman tarkasti. Valitse esim. tää, tää, tää tai tää. Jos kopioit tarkasti, et voi epäonnistua! Muita helposti kopioitavia ovat esim. The XX ja Jónsi.

2. KOPIOI JONKUN TYYLIKKÄÄN TYYPIN TYYLI
Jos et halua olla lokeroitavissa jonkun tietyn esiintyjän faniksi, voit kopioida tyylin joltakulta tavikseltakin. Valmiiksi pukeutumisesta tunnustusta saaneita kopioimalla ei mene mönkään. Hyviä malleja löytyy esim. HEL-Looksista, Lookbookin hypetetyimmistä, Face Hunterista jne.

3. INSPIROIDU UNOHDETUSTA
Mitkä olivat tärkeimmät tv-sarjat, leffat, muusikot, näyttelijät, urheilijat tai piirroshahmot nuoruudessasi? Selaa Internetiä ja hae inspiraatiota jo kertaalleen rakastetusta ja unohdetusta. Leikkaa hiuksesi kuten Geena Davisilla 1996 tai lähde poikkeamaan vanhempien vintillä löytääksesi vanhan Turtles-reppusi. Tuunaa Spice Girls -paita isolla kaula-aukolla tai shoppaile nopeasti kirpparilta jotain, jota Kyllä isä osaa-sarjan Jonna olisi voinut pitää yllään sarjassa.

4. INSPIROIDU LADY GAGASTA
Mullekaan ei oo vielä ihan varmaks selvinny, onks hyväksyttävää diggailla Gagasta. Hipster Runoffissa oli hauska postaus Gaga-faneista, missä kai dissattiin niitä. Mut ainahan sä voit olla silleen 'sarkastisesti' inspiroitunut siitä. Lady Gagahan vetää pukeutumisensa siis ihan överiks, eikä kukaan muu voi silleen kokonaisuudessaan pukeutuu silleen, ellei oo kyse naamiaisista, mut voit kopsii jotain yksityiskohtii sieltä sun täältä, silleen näyttävästi mut ei överisti. Esim. hiukset tai aurinkolasit tai päähine on viel aika hyvii kopioitavii, mut musta tää menee jo överiks. Ellei sit vedä kans överiks 'sarkastisesti'.

5. VALITSE JOTAIN SEURAAVISTA PÄÄLLESI:
Asusteet: Raybanit, lipalliset aurinkolasit, silkkihuivi, kangaskassi, hillitty käsilaukku, vyölaukku, sulkakoru, shamaanikoru, DIY-korut
Kengät: Purjehduskengät, korkkarit, bootsit, maiharit
Vaatteet: Eläinkuosi, new new rave, minimalistinen musta, vintage-kukkamekko, tiukat farkut, farkkupaita, farkkutakki, farkkuliivi, kuviolliset leggingsit, retro verkkatakki, röyhelöjutut, joku muu vaate joka osottaa et oot ajan hermoilla mutta et osta vaatteita H&M:stä tai Gina Tricotista tms.
Hiukset: Vesigeelitukka, puolikalju, afro, huolimaton nuttura, foliokiharat


Ajan kuluksi voit printata tästä Maijan piirtämän bingon Suvilahteen mukaan otettavaksi. Jos bongaat kaiken saman ihmisen päältä, muista ottaa kuva ja lähettää meille niin saat yllätyspalkinnon!
Flow-bingo

...ja sikäli kun tämänpäiväisen Hesarin NYT-liitteen innoittamasta keskustelusta käy ilmi, hipsterit eivät kehtaa myöntää olevansa hipstereitä, koska hipsterikulttuurissa tavoitellaan individualistista innovatiivisuutta ja vihataan kaikkea massakulttuuria, joten todellisuudessa aidoin hipsteri pukeutuu täysin päinvastaisesti kuin muut Flow-hipsterit. Jos siis bongaat seuraavan anti-Flow-bingon täyteen, olet törmännyt Suvilahdessa hipstereistä hipsterimpiin, uniikkeihin yksilöihin, jotka erottuvat muista festivaalivieraista omalla persoonallisella tyylillään.

anti-Flow-bingo

PS. Jos aiot olla Flow'ssa kaikkina kolmena päivänä, MUISTATHAN pukeutua eri tavalla joka päivä, koska saman asukokonaisuuden käyttäminen useampana päivänä on NOLOO!

PPS. Jos inspiroituneena tästä postauksesta satut pääsee HEL LOOKSIIN niin muistathan sanoo, et sua inspiroi Fashition!

1 kommentti:

  1. Hahahahahahaaa, en kestä, tämä on paras postaus mitä olen lukenut aaaaikoihin!!! Olen innostunut, pitääpä lukea blogianne muutenkin! JEE!!!!!

    VastaaPoista