torstai 8. lokakuuta 2009

Hullut päivät: ensimmäinen osa

Hullut päivät alkoivat eilen ja jatkuvat tänään, huomenna ja ylihuomenna. Minulla on ristiriitaisia tuntemuksia näistä Stockmannin spesiaalipäivistä. Tampereen Stocka on lähikauppani - asun siitä korttelin päässä. Minua ärsyttää suunnattomasti, että ruokaostoksillani joudun tönityksi ja tuupituksi, jonot ovat älyttömät sekä ihmisiä yksinkertaisesti lii-kaa. Sama koskee Hämeenkatua: joudun miettimään koulumatkani uusiksi, sillä alkutaipale on tukossa hitaista, pysähtelevistä ihmisistä. Mieluiten en poistuisi kotoa Hullujen päivien aikaan ollenkaan.

Testing
Oma kuva, jolla ei ole sisällön kannalta minkäänlaista merkitystä

Silti joka kerta päädyn keskelle keltaista. Ruoanlaittoa rakastavana ihmisenä minun on pakko ostaa ainakin maustehylly edullisesti täyteen purkkien maksaessa 95 senttiä kappaleelta. Kosmetiikka ja pesuaineetkin ovat joka kerta sopivasti loppu. En voi vastustaa siis kolmea suihkusaippuaa (yhden/)kahden hinnalla. Viihdeosastolta löytyy cd-levyjä, jotka on pitänyt hankkia hyllyyn vuosien ajan. Myös DVD:nä puuttuvan suosikki tv-sarjan boksi löytyy ale-laarista. Kauan etsimästäni mustasta hameesta roikkuu rekissä yksi ainoa, minun kokoiseni, kappale. Kaikki olemassa olevat perustopit ovat jääneet pieneksi. Helkkari, miten halpoja laatuunsa nähden kameratkin ovat... Eihän toi matka kaukomaillekaan ole pahanhintainen...

Siellä tulee hulluksi. Toivottavasti en ole yksin tuntemuksieni kanssa. Kävin lähikaupassani eilen kolme kertaa. Maijakin oli mukana viimeisellä reissulla pitämässä huolta ettei touhu lähde käsistä.

IMG_9133
Lähdössä shoppaileen Maijan kans. (Se selaa uutta iPodiaan!)

Ostosten yhteinen saldo:
PA070002
Melkein loogisessa järjestyksessä: Lila Vero Modan toppi, harmaa mekko, musta minihame, Piecesin värikäs leopardilaukku, iPhone-kuoret, kaksi paprikaa, Geisha-makeisia, rucola-rasia, kaksi avokadoa, valkosipulijuustopatonki, kaksi pakettia vanulappuja, Pall Mall -tupakkaa, Ventti-sätkäpapereita, naisten hygienia tarvikkeita eri kuukauden ajoille, L'Orealin valokynä, kookosvartalovoide, kuorintavoide vartalolle, OSiS+ Essentials Flatliner suoristusrautaseerumi, L'Oreal Paris Elvital Anti-Breakage sampoo ja hoitoaine, Tigi Bed Head Dumb Blonde sampoo ja hoitoaine, nestemäinen käsisaippua (pumppupullo), kaksi Doven nestemäistä suihkusaippuaa sekä Canon EOS 1000D kahdella objektiivilla ja oheistarvikkeilla.

Muistatteko sen lapsuuden leikin, missä otettiin isosta määrästä tavaroita pois jotakin yksi kerrallaan, kun muut eivät katsoneet? Esineitä lisättiin sitä mukaa, kun leikki eteni ja se loppui muistaakseni silloin, kun kukaan ei enää hoksannut, mitä puuttui.

No, mitä puuttuu?
PA070005

Vastaus: Maijan osuus ostoksista
PA070009

Must love the contrast...

Hullut päivät jatkuvat vielä kolmen päivän ajan, ja tämä oli pelkästään ensimmäisen päivän saldo... Hehz.

Loppuun kiva varasteluaiheinen biisi taustamusiikiks shoppailulle (Ärsyttää muuten myös se X kellonaikaan soittava torvisoittokuntakin, jonka melulta ei kuule omia musiikkeja...)

Kid Harpoon - Stealing Cars

3 kommenttia:

  1. tän postauksen jälkeen en ainakaan uskalla lähteä hulluille päiville

    VastaaPoista
  2. Mun pitää mennä sinne vielä ainakin lauantaina, mutta itseänikin pelottaa.
    Nimim. Massiihan löytyy...

    VastaaPoista
  3. mut vähänkö hyvä jos se sun poika ystävä tulee kuitenkin valvomaan sua nyt sit sinne... siis paitsi jos se on sellanen "shopaholic"...

    VastaaPoista