tiistai 6. lokakuuta 2009

Pääkaupungisa

Jätin Tampereen viikonlopuksi ja suuntasin perjantaina haistelemaan etelän katumuotia. Iltapäivällä lähtenyt juna Helsinkiin oli niin täynnä etten saanut paikkalippuja ja suunnitelmani junadatailusta menivät mönkään heti kättelyssä (Salkkarit meinasin katsoa). Jos joskus aiotte matkustaa klo 15:07 junalla perjantaina pois Tampereelta, ostakaa lippunne viimeistään edellisenä päivänä…
And it rained all day
Tupakalla Helsingissä

Illalla suuntasin trendiklubille Kuudennelle linjalle, jossa soi muodin ovia kolkutteleva musiikkityyli nimeltään dubstep. Aina Briteistä asti paikalle saapunut Pangaea kuulosti hyvältä. Yleisöä oli aika vähän, mutta toisaalta dubstep onkin vielä toistaiseksi hipster-juttu. Pian valtavirtakin sen löytänee, joten nautin väljähköstä tanssilattiasta vielä kun se mahdollista oli. Naiseksi syntyminen lämmitti jälleen mieltä, sillä gimmoille oli ilmainen sisäänpääsy ennen 23. Kannattaa käyttää tällaiset mahdollisuudet hyväksi sisaret!

PA040014
Tupakalla Helsingissä
  • Farkkuliivi vissiinki joltain niiltä ajoilta, kun olin 140 cm
  • Crystal Castles t-paita
  • Saappaat edelleen lainassa kämppikseltä (joka ei vieläkään tiedä)
  • Keinonahkashortsit, Gina Tricot, 2,90 e
Lauantaina hain inspiraatiota arkipukeutumiseeni Kalliosta. Piritorin ja sen läheisyydessä elämä on värikästä, ja mikäli haluaa tutustua resuiseen alternative –tyyliin tämä seutu tarjoaa hyvät mahdollisuudet siihen. Helsinginkadun Alkon ympäristö lienee kulahtaneiden farkku- ja nahkarotsien, rohkeasti lököttävien housujen ja 80-luvun henkäyksen bongaamiseen yksi Etelä-Suomen parhaista spoteista!

Sunnuntait on parhaita. Nukuin pitkään (melkein puoleenpäivään) ja sen jälkeen tuli nautittua ähkybrunssi, joka näytti tältä:
PA040006
Tupakat aamiaispöydässä Helsingissä

Hotelliaamiaiset ovat muuten ihan parhaita. En malta odottaa, että pääsen Italiassa syömään eteläeurooppalaista aamiaista. Sellaista kivaa on siis tosiaan tänä syksynä vielä luvassa, raporttia muodin Mekasta, Milanosta! Lähden sinne katsastamaan kevät/kesä –muodin ennakkoja siis reilun kuukauden kuluttua.

PA040036
Tupakalla Helsingissä
  • Villapaita varmaanki UFFin euron tai kahden päiviltä
  • Hame äiteen vanha
  • Lasit tän vuoden Roskilde Festivaleilta
Kun kerran aloitin postauksen kertomalla käytännön junavinkin, haluan myös lopettaa tämän hyödyllisesti. Jos joskus aiotte vaihtaa puhelinliittymää, kannattaa varmuuden vuoksi soitella vanhat ja uudet operaattorit läpi sopimusehdoista sun muista, ettei tule yllätyksiä. Uusi valkoinen iPhone 3G S 32Gb oli saapunut perjantaina lähtöni jälkeen, mutta en saanut siirrettyä numeroa sittenkään niin helposti, mikä tarkoittaa sitä, että minulla on tällä hetkellä kolme puhelinta, kolme liittymää ja kolme numeroa…

Ihan loppuun haluaisin esitellä yhden tämän vuoden parhaista biiseistä. Menee luultavasti meikäläisen TOP 5 biisit 2009 –listalle.
Deadmau5 & Kaskade – I Remember (Caspa Remix)

1 kommentti:

  1. huippu postaus&hienoja kuvia, Mira! farkkuliivi (140cm) yksi minunkin luottovaatekappaleistani <3 ja helsinginkadun alko, siinä vasta kelpo puoti!

    VastaaPoista